Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

Poštovani posjetitelju,

 

koliko problema imate kad vam je potrebna nekakva intervencija u Vašem životnom prostoru, kad Vam je potreban servis kućanskih aparata ili slično;

Koga odabrati? Što će to u konačnici koštati? I što je najvažnije kakva će biti kvaliteta izvedenih radova?

Nebrojeno je primjera kako se izvođači određenih usluga ne pridržavaju dogovorenog početka radova ili radovi traju daleko duže od potrebnog; da se po završetku radova pokaže da kvaliteta izvršenih radova nije na zadovoljavajućem nivou, a sve to je naplaćeno bez računa. I što ste vi na kraju od svega imali: dugotrajno traganje za pružateljem usluge, dugotrajno čekanje početka izvođenja i završetka radova, upitnu kvalitetu i sve to bez računa; jednom rječju u konačnici nezadovoljstvo, bijes ili frustraciju.

Pokretač ovog projekta je živio u Švedskoj, gdje je u fokusu uvijek kupac ili korisnik usluga, a koji se vratio prije šest godina, prošavši i sam kroz sve to, odlučio je načiniti mjesto gdje će te dobiti upravo suprotno od svega gore navedenog.

Mi smo okupili firme tj. izvođače različitih djelatnosti s ciljem da Vi korisnici dobijete sve usluge potrebne za unutarnje održavanje i uređenje stana ili kuće. Kad kažemo sve usluge mislimo doslovno na sve usluge; od kompletne adaptacije do servisa kućanskih aparata.

 

Prednost ovakvog organiziranja za Vas, korisnike usluga su:

1. da na jednom mjestu imate sve potrebne usluge; ušteda na vremenu dugotrajnog traženja svaki put kad trebate nekakvu uslugu

2. izbjegavanje rizika koji nosi angažiranje za Vas nepoznatog izvođača

3. što usluge pružaju izvođači specijalizirani u svojoj djelatnosti, za razliku od firmi koje imaju radnike za sve; jer pokazalo se da samo oni koji usko specijalizirani za određenu djelatnost su mnogo stručniji od onih koji izvode radove u nekoliko djelatnosti

4. i kao najbitnije, mi smo Vam garancija, da nakon što ste koristili jednu uslugu, te imate potrebu za istom ili drugom uslugom, recimo nakon godinu dana, da na ovom mjestu radove izvode samo oni izvođači koji su do tada sve svoje usluge izvršili besprijekorno u svim djelatnostima koje nudimo

 

Naglasak našeg poslovanja je na pridržavanju dogovorenih rokova, konkurentnoj cijeni i kvaliteti izvršenih radova. To su norme kojih se naši izvođači moraju pridržavati. Tome pridajemo veliku pažnju i samo poštivanje tih normi su uvjet suradnje između nas i izvođača.

A potvrdu da ćemo se u istinu toga pridržavati i bdjeti nad tim, možete naći u činjenici, da Vas mi u istinu želimo zadovoljiti po svim nabrojanim aspektima, jer želimo da poklonivši nam prvi put povjerenje, to isto opravdamo te da nas se opet vratite i to ne jednom nego mnogo, mnogo puta. Imali vi većeg motiva i razloga da ispoštujemo obećano???
Ako pogledamo svakog pojedinog izvođača (keramičara, parketara itd.), pa čak i one koji Vam nude kompletnu adaptaciju Vašeg doma, svi oni sebi mogu dozvoliti i propuste. Zašto? Pa kada će te Vi tu istu uslugu trebati opet? Za 20 godina??

Za razliku od njih, mi to ne možemo; mi očekujemo da nam se vratite, i to čim Vam se ukaže potreba za nekom drugom uslugom, možda i kroz nekoliko mjeseci. Zato mi  sebi ne možemo dopustiti luksuz "kockanja" s Vašim povjerenjem.

A da bi sve to postigli, Vi će te, zajedno s nama, biti aktivan sudionik i korektiv rada naših izvođača. Vaše eventualne primjedbe samo mogu doprinijeti ostvarenju naših težnji, a to je potpunom zadovoljenju Vaših kako sadašnjih tako i budućih potreba i očekivanja. Kontrola naših izvođača se upravo bazira na Vašem reagiranju na sve eventualne nepravilnosti. Jer kako smo već rekli apsolutno ispunjenje postavljenih normi je uvjet naše suradnje s našim izvođačima. Svatko od njih tko ne ispunjava iste, nažalost neće dalje sudjelovati u ovome projektu, jer neispunjavanjem preuzetih obveza urušava se čitav koncept ovog projekta, što se sigurno neće dozvoliti.

Nadamo se da smo Vam iznijevši ove činjenice uspjeli približiti način našeg poslovanja, prednosti istog te Vas uspjeli potaknuti da u istinu shvatite da se mi razlikujemo po mnogo čemu od drugih koji pružaju iste ili slične usluge; da smo kao takvi jedinstveni na našem tržištu te da težimo da odnos izvođača i kvalitetu pruženih usluga podignemo na jedan viši nivo, koji svaki od Vas korisnika s pravom i zaslužuje. Jer na kraju, Vi ste ti od kojih svi ti izvođači u konačnici i zavise i žive, a ne obrnuto.

Zato se iskreno nadamo Vašem učešću u zajedničkom stvaranju novih odnosa na polju pružanja usluga.


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.