Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

Električar

 

Kada je u pitanju struja mnogi od nas su oprezni, s razlogom svako. Možda određene  stvari u domu možemo napraviti sami, ali možda i takve stvari treba prepustiti  električaru kome je to svakodnevni posao. Jer posljedice pogrešaka mogu biti pogubne kako za živote tako i za imovinu.


Netko će reći, da točno je, ali sve to košta. Slažemo se. Ali zar novci za sitne intervencije koje će koštati stotinu ili par stotina kuna, nisu manje vrijedni nego bilo kakva šteta koja može biti prouzrokovana našim nestručnim djelovanjem.Ako se slažete s nama onda će te sigurno

KONTAKTIRATI SERVIS CENTAR

te dopustiti da naš električar odradi taj posao za Vas.


Ako Vam trebaju elektroinstalacije bilo koje vrste u Vašem domu
informirajte se pritiskom na link iznad.

 


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.