Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

Elektroinstalacije

 

Elektroinstalacije dijelimo na elektroinstalacije slabe i jake struje.

Potrebe za ovom vrstom usluge najčešće imamo prilikom adaptacije stana, ali se mogu javiti i pri unutarnjem preuređenju doma, kada novim rasporedom stvari u istom dolazimo do potrebe za novom utičnicom ili prekidačem na mjestu na kojim ih do tada nije bilo.

U elektroinstalacije jake struje ubraja se zamjena/ugradnja elktro-ormarića s osiguračima i sklopkama, polaganje svih kablova unutar objekta s razvodnim kutijama, montaža svjetlećih tijela, utičnica i prekidača.

Elektroinstalacije slabe struje obuhvaćaju postavljanje vodova za telefone, portafone, alarmne uređaje, video nadzor i slično.

Želimo Vam naglasiti da treba razlikovati postavljanje samih vodova slabe struje koje izvodi električar od montaže i instalacije video kamere, portafona i sl, koje izvode za to specijalizirani izvođači.

 

Ukoliko Vam se ukaže potreba za novim strujnim izlaznim mjestom ili ukoliko želite telefonski vod sprovesti u drugu sobu, bilo u zidu ili vani kao i bilo što od gore navedenog,

KONTAKTIRAJTE NAS.

Naši električari će doći u što je moguće kraćem roku i izvesti sve potrebne elektroinstalacije.

 


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.