Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

Podno grijanje

 

Pokušat ćemo malo rasvijetliti prednosti i mane podnog grijanja te ostaviti
Vama odluku o odabiru.

Podno grijanje može biti na struju ili toplu vodu.

Prednost podnog grijanja na struju u odnosu na vodu je da ne postoji opasnost od istjecanja vode, dok nedostatak je da postoji opasnost od požara te da   keramičke pločice iznad mogu ispucati. Parket bi trebalo izbjegavati ako zidovi nisu dobro izolirani. Naime velikim gubljenjem topline kroz zidove, povećava se temperatura grijanja u podu da bi se održavala optimalna temperatura u prostoru, a dizanje temperature u podu od 27 stupnjeva može izazvati pucanje parketa.
Pri instaliranju podnog grijanja treba dobro izolirati grijače od podloge da se ne bi gubila toplina.

Podnim grijanjem imate ravnomjernu temperaturu u cijeloj prostoriji, suhe podove što je prednost pogotovo za kupaone. S obzirom na manju cirkulaciju zraka, onda imate i manje prašine koja se diže i kruži zrakom. Nemate cijevi i  radijatora, što je estetski prihvatljivije.

Nedostatak podnog grijanja je što je to "spor" sustav koji se ne stiže dovolj nobrzo prilagoditi promjenama temperature, npr. nakon hladne noći, ujutro kad sunce počne grijati. Time se dobiju previše tople prostorije a to je ujedno rasipanje energije i novaca.

Podno grijanje ima jednu zamku. Trebate imati 22-24 stupnja u podu da bi Vam sobna temperatura bila 20 stupnjeva. Temperatura od 22 stupnja u podu ne čini se stopalima suviše topla. A kad ste ga već postavili onda očekujete da će pod biti topao. Zato će te pojačati grijanje i povećati troškove.

Koje god centralno grijanje  izabrali uvijek će Vam trebati iskusni i kvalificirani izvođači koji će taj posao kvalitetno odraditi.   KONTAKTIRAJTE NAS

jer naši izvođači upravo i jesu takvi.

 


Ukoliko pak ne trebate instalaciju grijanja, nego želite osvježiti postojeće instalacije,

SERVIS CENTAR

Vam može ponuditi i bojanje Vaših postojećih cijevi i radijatora.

 

 

 


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.