Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

Kamenarski radovi

kamenarski radovi

 

Kamen je od pamtivijeka bio sastavni dio u našim građevinama. U modernom građenju kuća kamen se samo koristi kao materijal za oblaganje ili polaganje. Na ovaj način mogu se iskoristiti sve dobre strane kamena. Njegova skoro "nepoderiva" površina i njegova lijepa struktura čini kamen "nadmoćnim" materijalom za pod, stubište, radne plohe u kuhinji, klupčice za prozore, oblaganje fasade itd.itd.

Kako se kamen pili i polira (sa određenim izuzecima) dobiva se materijal za oblaganje koji je potpuno ravan s malim porama koji se lako održava.

 

Imamo različite vrste kamena; mramor, granit (detaljnije o njima pritiskom na iste), serpentin, škriljevac, vapnenac, pješčenjak, masnik, fosilni kamen, travertin. Svaki od tih vrsta kamena ima različito podrijetlo i različita svojstva. U svakoj od tih vrsta kamena postoji veliki broj različitih varijacija istog zavisno od toga odakle se vadio. Boja i struktura varira između različitih rudnika pa čak među kamenom iz istog rudnika.

 

Koji kamen je najbolje koristiti za određenu namjenu; koju obradu (poliran, paljen, pjeskaren ili neobrađen) izabrati, debljinu i sl. Pitanja je pregršt i uzelo bi na mnogo vremena da na sve damo odgovor.

Zato predlažemo da nam se obratite, gdje će Vam naše stručno osoblje pomoći da dobijete odgovore na sva tražena pitanja, te se tako lakše odlučite pri odabiru vrste i načina obrade kamena. Pravilno odabran i stručno postavljen će sigurno dugo, dugo godina krasiti Vaš dom na Vaše veliko zadovoljstvo.

 


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.