Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

Mramor

 

Mramor je najpoznatija vrsta kamena koji je od pamtivijeka bio simbol luksuza.

Lijepa mramorna površina koja se može polirati tako dobro da izgledao kao staklo je pravo čudo prirode. Kako je njegov osnovni sastojak vapnenac, nije jednako tvrd kao granit ali je ipak tvrđi od većine građevinskim materijala.

Kiseline nagrizaju površinu mramora, tako da nije primjeren za kuhinjske radne plohe. Ali je zato izvrstan materijal za podove, pogotovo s podnim grijanjem, stepenište u domu, prozorske klupčice, zidne obloge i dr.

 

Postoji u velikom broju boja i struktura sa skoro beskonačnim brojem varijacija. Odabir pri kupnji neće biti nimalo lak. I što god da izaberete, nekom prilikom kasnije negdje će te naći nekakav drugi mramor, koji će Vam se učiniti ljepšim od Vašeg. Ali izabrati najljepši nikada i nećete moći, upravo zbog njegovih beskonačnih varijacija koje nitko ne može na jednom mjestu imati.

Zato ako se odlučite za mramor

KONTAKTIRAJTE NAS

gdje će te uz pomoć izvođača

SERVIS CENTRA

odabrati najljepši mramor za Vas, koji će isti izrezati i obraditi, te u najkraćem
roku ugraditi u Vaš dom, a sve to da bi Vi čim prije mogli  uživati u istom,
jer će on svojom svježinom i jepotom zasigurno dugo krasiti Vaš dom.

mramor

 


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.