Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

Keramičke pločice

 

Uređenje kuhinje ima veliko značenje u tome kako će te doživljavati svoju kuhinju. Jednu te istu kuhinju možete doživljavati potpuno različito zavisno od toga što izaberete od drvenog uređenja kako samih kuhinjskih elemenata ili poda u kuhinji.

Mnogi ne razmišljaju da keramičke pločice također igraju veliku i važnu ulogu u vašoj kuhinji. Zajedno sa tim elementima keramičke pločice doprinose stvaranje jedne divne cjeline,

Čak ako i izaberete jednu neutralnu boju kuhinjskih elemenata kao npr. breza imate mogućnost da utječete na totalan izgled i doživljaj kuhinje kao jednog lijepog i bojama bogatog mjesta pomoću izbora svojih keramičkih pločica.

Ako već imate jednu "miješanu" kuhinju sa tamnim i svijetlim površinama (radne ploče tamne, vrata svijetla i sl.), ideja je da ne bi narušili cjelovitost takve kuhinje da se izaberu skoro bijele ili mat keramičke pločice.

 

Imate li npr. tamniju kuhinju i sivu radnu plohu, a želite dati kuhinji snagu i energiju, možda su rješenje zagasita nijansa keramičkih pločica u boji naranče, koje bi imale borduru od keramičkih pločica u boji same radne plohe, a koja bi se postavila na 40 cm od radne plohe i na taj način povezala radnu površinu i keramičke pločice u jednu zasebnu cjelinu.

Varijacije postoje ne samo kad su u pitanju zidne keramičke pločice nego i podne. Ako imate jednu svijetlu kuhinju pun efekt možete postići s tamnim podnim pločicama.

Također kada je u pitanju kupaona, imajte na umu da što su tamnije i toplije boje utoliko se kupaona čini manjom. Izbjegavajte zato tamne boje zidova pogotovo u kombinaciji sa svjetlima podom.

Kada ste sve fino posložili te odabrali kako želite da Vam izgleda "nova" kuhinja ili kupaona ništa manje važno neće biti da se Vaše ideje pretvore u djelo.

 

Taj dio posla prepustit će te izvođačima

SERVIS CENTRA

koji će s jednakom pažnjom kao i Vi pri odabiru pločica,
izvesti postavljanje istih.

Oni će sigurno sve učiniti da Vaše zadovoljstvo bude potpuno.

Zato

KONTAKTIRAJTE NAS

još danas.

 

keramičke pločice

 


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.