Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

Kućanski aparati

 

Kućanski aparati zauzimaju bitno mjesto u našem životu.

Oni nam čuvaju hranu, bilo svježu ili zamrznutu, na njima kuhamo i pečemo, oni   nam peru posuđe ili rublje ili nas griju ili rashlađuju. Na njih smo se navikli i oni su nam neophodni.

Problem za nas nastaje kada treba odabrati svakog od tih kućanskih aparata. Proizvođači su učinili da imate imate široku paletu aparata, koja se razlikuje po  snazi, broju funkcija i sl. Svakako i cijene su različite. Uz šumu kriterija koju želimo da naši kućanski aparati zadovolje, a vodeći računa o financijama izbor neće biti nimalo lak.
Na kraju kad odaberete željeni aparat, užitak u njegovom korištenju trajat će do trenutka njegovog kvara. Neophodni su nam, još malo bez njih ne znamo živjeti a oni su prestali raditi.

Što učiniti?

Kupiti novi ili popraviti taj koji imate? Dok su pod garancijom dileme nema.

Ali ako nisu?


Najbolje Vam je

KONTAKTIRAJTE

SERVIS CENTAR

 

Naši ovlašteni serviseri će u najkraćem mogućem roku, doći do Vas, dijagnosticirati  problem i dati Vam mogućnost da odlučite što uraditi.

Popis proizvođača za koje možemo pružiti usluge ovlaštenih servisa pogledajte pod  sljedećim kategorijama

servis kućanskih aparata

montaža klima uređaja

servis klima uređaja

 

 


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.