Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

Namještaj

 

Namještaj nam čuva stvari, odjeću i obuću, na njemu spavamo, sjedimo, objedujemo. Mnogo funkcija zadovoljava i sastavni dio je našeg života.

Kupujemo ga ili zato što određeni nismo imali a sad imamo potrebu za istim, ili je  stari kako se kaže "već dao svoje" ili kao i u svemu drugome, možda samo u manjoj  mjeri, jer pratimo trendove ili ponekad kako netko zna reći jednostavno jer nam je  dosadio.

I onda krećemo u potragu za novim komadom namještaja. Sve ide lako ako nađemo   isti a da zadovoljava našu potrebu kako u funkcionalnom, tako i u estetskom pogledu.

Problemi često nastaju ili zbog toga što imamo prostor za koji ne možemo naći adekvatan namještaj ili zbog toga što oblik, boja ili nešto drugo ne zadovoljava  naš ukus.

 

U takvim slučajevima često je jedino rješenje namještaj po mjeri
(asortiman istog pogledajte pritiskom na link) koji Vam

SERVIS CENTAR

može pružiti.

 


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.