Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

Kuhinje

 

Opremanje kuhinje obično je najveće ulaganje poslije kupnje stana ili kuće ako izuzmemo adaptaciju, te zato ćemo mu posvetiti najviše pažnje. Kako veličina kuhinja varira od stana do stana, te kako je vrlo često teško kupiti kuhinjski namještaj standardnih dimenzija koji bi se uklopio u takve kuhinje, kuhinje po mjeri su često jedino rješenje.

Za mnoge među nama kuhinja je najviše korištena prostorija u domu. Ona nije samo postaja za zadovoljenje tjelesnih potreba, već i mjesto za okupljanje.

Osmišljanje kuhinje započnite razmišljanjem o tome što će te u njoj sve raditi i koliko ćete vremena u njoj provoditi. Želite li da bude samo dio za kuhanje ili prostor za neobavezno blagovanje gdje se odrasli skupljaju, a djeca pišu domaću zadaću ili crtaju. Treba li Vam prostor sa sagom ili tapisonom za igru djece? 

Nadalje u osmišljanju kuhinje po mjeri razmislite kako se krećete kuhinjom; koliko trebate preći od radne ploče do hladnjaka? Jesu li radne plohe blizu štednjaka? Je li teško doseći kuhinjske ormariće?

Pri odabiru kuhinjskih ormarića vodite računa o materijalima i izradi, jer su ti komadi namještaja izvrgnuti svakodnevnom trošenju. Imajte na umu da izbor sjajne ili mutne površine, utječe na koji način namještaj odražava svijetlost, a time i na izgled i ozračje kuhinjskog prostora.

Dio odgovora na ova i slična pitanja morat će te pronaći sami. Za ostali dio pitanja imat će te na usluzi stručno i profesionalno osoblje, koje će Vam rado pomoći kako bi došli do kuhinje po mjeri i to baš po Vašoj mjeri; kako savjetima pri odabiru elemenata tako i savjetima pri odabiru materijala, i to ne samo kad su u pitanju kuhinje, nego i sav ostali namještaj iz našeg širokog asortimana.

 

Zato obratite se

SERVIS CENTRU

s povjerenjem.


KONTAKTIRAJTE NAS

da učinimo Vaš prostor ugodnim
za dugotrajno uživanje u istom.

kuhinje

 


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.