Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

O nama

 

Tko smo?

Okupljamo veliki broj izvođača, gdje je svaki od njih usko specijaliziran za svoju djelatnost. Nalazimo da je ovakav koncept mnogo bolji od principa majstor za sve. Svi izvođači su pomno birani, najvećim dijelom po preporukama bliskih nam ljudi koji su i sami dugo u ovoj branši, a koji su također uključeni u ovaj projekt te time dijele sudbinu uspjeha ovog projekta, a manjim dijelom, u domenu svih vrsta servisa, isključivo između ovlaštenih servisera za svaku pojedinu marku uređaja. Time smo željeli osigurati poslovnost i visoku kvalitetu svih pruženih usluga. U sve to su uloženi mjeseci priprema, pregovora i dogovora, a sve sa jednim ciljem; apsolutnim zadovoljenjem Vaših potreba.

 

Što radimo?

Pružamo sve potrebne usluge za unutarnje održavanje ili uređenje Vašeg doma, bilo stana ili kuće. Zbog obima projekta u pogledu broja ukupnih mogućih usluga, temeljnog i sustavnog odabira izvođača te vremena potrebnog za provođenja projekta u djelo, opredijelili smo se u prvoj fazi pružiti Vam usluge iz 14 osnovnih i najpotrebnijih djelatnosti potrebnih za Vaš dom. To ćemo vrlo brzo dopuniti sa još nekoliko preostalih djelatnosti, u svezi kojih procesi odabira izvođača i pregovori s istim su u tijeku. Na taj način ćemo u potpunosti zadovoljiti sve Vaše potrebe za uslugama u Vašem domu.

 

Kako radimo?

Prilikom izvođenja radova strogo vodimo računa o poštivanju dogovorenoga u pogledu vremena početka i dužine trajanja radova, o kvaliteti izvršenih radova u skladu s Vašim očekivanjima a sve to uz konkurentne cijene i to jedino putem računa, koji je u isto vrijeme kako potvrda o izvršenim radovima tako i Vaša sigurnost i instrument eventualne reklamacije kvalitete pruženih usluga ako bi slučajno do takve došlo.

Niti jedan posao, koji duže traje ili je po vrijednosti veći, ne može započeti bez radnog naloga, troškovnika ili ponude, kako ga god zvali, koji treba sadržavati sve dijelove tj. materijale koji će biti ugrađeni ili zamijenjeni, vrijeme za svaku od operacija potrebnih za izvršenje tog posla s cijena za iste. Po prihvaćanju tako sastavljanje ponude i njenim potpisivanjem s Vaše strane posao se smatra zaključenim. Ona Vam je u isto vrijeme i instrument kontrole računa pri završenom poslu, a ujedno dobra osnova za izbjegavanje nesporazuma oko vrste i obima ugovorenoga posla.

 

Što nam je cilj?

Promijeniti trenutno stanje u pogledu uloge korisnika usluga te staviti Vas na mjesto koje zaslužujete, što do sada po mnogim primjerima iz svakodnevnog života nije bio slučaj. Pružanjem kompletne palete usluga potrebnih za Vaš dom na jednom mjestu, cilj nam je poštedjeti Vas dugotrajnog traženja izvođača pri potrebi za svakom od tih usluga te izlaganja riziku koji nosi angažiranje za Vas nepoznatog izvođača u pogledu kako cijene tako i kvalitete izvršene usluge. Želimo napraviti mjesto gdje će te se uvijek s povjerenjem vratiti.

 

Zašto baš mi?

Ovo je jedinstven projekt, čija egzistencija i dugovječnost se upravo bazira na Vašem zadovoljstvu našom uslugom, koja će rezultirati Vašim ponovnim vraćanjem k nama i ponovnim korištenjem naših drugih usluga. Ima li veće garancije i najmanjeg razloga za sumnju da povjereni nam posao nećemo obaviti u skladu s Vašim očekivanjima.

 

Zato nemojte se dvoumiti, poklonite nam povjerenje jer mi ćemo ga sigurno opravdati.

 

Ako imate vremena i strpljenja pritisnite link dolje gdje ćemo Vam podrobnije objasniti zašto baš mi

Detaljnije o nama


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.