Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

Parketi

 

Parketi su izgrađeni od nekoliko slojeva od kojih je gornji drvo sa lakom otpornim na habanje ili slojem ulja. Primjereni su svim tipovi prostorija osim prostorija u kojima ima vlage. Parketi se mogu brusiti, lakirati ili uljiti nekoliko puta, što ovisi o debljini.

Ako znate da će vaš parket biti izložen velikom habanju, bilo bi primjereno prilikom kupnje parketa odabrati deblji parket. Takvi deblji parketi se mogu brusiti nekoliko puta i svaki put će izgledati kao novi.

Kompliciranost postavljanja parketa ovisi od izbora samog parketa kao i izgleda sobe gdje će se parketi mijenjati. Ako je soba četvrtasta i ako će se parket postavljati na postojeći onda to nije veliki problem. Međutim ako se postojeći parket mora dići onda to zahtjeva malo više posla.

U bilo kojem slučaju podloga mora biti ravna. Ukoliko nije mora se učiniti ravnom.

Prije postavljanja parketa trebalo bi se odlučiti kako će se prostirati paket. Nepisano je pravilo da se parket postavlja u istom pravcu kako i svjetlost ulazi u sobu. Ukoliko imate dugačku i usku sobu savjet je možda položiti parket poprijeko, ne dužno, kako bi se dobilo da soba izgleda šira.

O ovome i kao i o drugome moći će te se posavjetovati s našim izvođačima.


Koje usluge

SERVIS CENTAR

nudi pogledajte na sljedećem linku  parketar

parketi

 

 


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.