Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

Plinske instalacije

 

Plinske instalacije se odnose na sve elemente koje imaju veze sa dostavom plina u Vaš dom. Od brojila gdje počinju, preko cijevi kojima se transportira do konačnih potrošača plina bilo da se radi o štednjacima, plinskim bojlerima za vodu i/ili grijanje bilo o pećima na plin.

SERVIS CENTAR
se opredijelio za pružanje  usluge izvedbe instalacije od brojila do potrošača, montažu, priključenje i servis  plinskih bojlera i to samo putem ovlaštenih izvođača za pojedine proizvođače, kao i priključenje ostalih potrošača na samu instalaciju.


O izvođenju same instalacije kao i montaži potrošača pogledajte pod

Ugradnja plina


Ukoliko Vam je samo potreban servis plinskoga bojlera pogledajte za koje proizvođače Vam možemo ponuditi ovlaštene servisere odite na

Servis bojlera

 


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.