Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

PVC Stolarija

 

 

Sva PVC stolarija u ponudi  SERVIS CENTRA je iz asortimana renomiranoga hrvatskog proizvođača, koji se tom djelatnošću bavi već 20 godina.
Prvih 10 godina rada je bilo u Njemačkoj i otuda povezanost našeg proizvođača s njemačkim materijalima.

PVC stolarija izrađena je bez iznimke od visokokvalitetnoga PVC profila vodećeg svjetskog proizvođača VEKA. Okovi koji se koriste pri izradi pvc stolarije su visokokvalitetni titan silber okovi poznatog njemačkoga proizvođača Siegenia.

To dugogodišnje europsko iskustvo vlasnika tvrtke kao i rad isključivo vrhunskim materijalima jamče visoku kakvoću i trajnost gotovog proizvoda.

Uz to djelatnici našeg proizvođača stalno se stručno usavršavaju prema visokim obrazovnim standardima zahtjevnog njemačkog tržišta i na taj način prate i primjenjuju u svakodnevnoj praksi najsuvremenija svjetska tehničko-tehnološka dostignuća. Sva PVC stolarija se izrađuje striktno po standardima i na način propisanim od strane proizvođača profila i okova. To je i razlog kvalitete i dugotrajnosti tako proizvedene PVC stolarije.

 

Proizvodni program našeg proizvođača sastoji se od:

- prozora

- ulaznih vrata

- kliznih stijena

- zimskih vrtova

- roleta

- grilja

 

PVC stolarija iz ovako širokog spektra kvalitetnih proizvoda sigurno će zadovoljiti Vaše potrebe i Vaša očekivanja.

 

Pvc stolarija - izmjere - dostava - montaža

Vaše je samo da se odlučite, a sve ostalo je naša briga.

Zato nemojte oklijevati,

KONTAKTIRAJTE NAS


pvc stolarija

PVC Stolarija uz Serivs Centar


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.