Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Vodovodne instalacije

 

Dovodi

Nudimo Vam uslugu ugradnje vodovodnih instalacija (dovoda) svih kvalitetnih proizvođača na tržištu kao što su Akvatherm, Viega,Wavin..

U ponudi imamo pocinčane, plastične, bakrene, pexifit cijevi i sav fiting.

Nudimo Vam i uslugu montaže sanitarija (bide,umivaonici,kade,tuš kabine, miješalice, vodokotliće, ugradbene vodokotliće,školjke,sifone itd.)
Ovlašteni servis Geberita i Gessia..

 

Odvodi

Odvodne (kanalizacijske) instalacije izvodimo od PVC-a jer su najpogodnije za sve vrste radova kao npr. temeljna kanalizacija, horizontalna kanalizacija te vertikalna kanalizacija kao i sva odvodnja unutar stambenih objekata. Prednost tog materijala su trajnost i ne korodiraju.

 

 


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.