Image 1 title

Vaš tekst ...

Image 2 title

Vaš tekst ...

Image 3 title

Vaš tekst ...

Kako ste saznali za nas?
 

Knauf

 

Knauf je materijal koji omogućava prednosti svim partenirama u procesu; za one koji planiraju, za one koji ga ugrađuju i ništa manje za one koji će živjeti u takvim prostorima.

Ugradnja knaufa je jednostavna, bilo strojno ili ručno i to na većinu podloga. Može i sam biti podloga za pločice, tapete ili samo ličenje. Često njegova primjena služi u estetske svrhe pri uređenju životnog prostora.

 

Knauf se može samo pobrusiti da se dobije bijela, mat površina koju ne treba ni ličiti.

Njegovo minimalno skupljanje kao i poroznost čine da ne puca kada se buši mašinom ili ručno.

Ne gori, a njegova zrakom ispunjena struktura daje odličnu toplinsku izolaciju. Ta ista struktura mu omogućava da u sebe uvlači vlagu kada je koncentracija iste u prostoru visoka, te da istu vraća u prostor kad je koncentracija mala.

 

Uz sve njegove prednosti kao što smo rekli može se koristiti i u estetske svrhe, bilo kao spušten strop, bilo da bi se prikrile različite instalacije i sl.

Prenamjena prostora u smislu da od jedne veće prostorije želite načiniti dvije manje, a po završetku potrebe za takvim rasporedom povratak na prvobitno stanje izuzetno je dobar primjer primjenjivosti knaufa.

 

Zato ukoliko budete imali potrebe za preuređenjima i želite za ista upotrijebiti  knauf

KONTAKTIRAJTE NAS

Izvođači  SERVIS CENTRA će doći i zajedno s Vama načini plan istog, dogovoriti vrijeme

početka radova i uveoma kratkom roku Vaše ideje sprovesti u djelo.

 


 

Adaptacija kuće ili stana

Adaptacija stana ili kuće. Brzo kvalitetno i povoljno!

Servis i porpravak kučanski uređaja

Popravak i servis kućanskih aparata, perilica rublja...

Servis ili ugradnja klima uređaja

Montaža i servis klima uređaja

1. Prvi a možda i najbitniji korak jest da pronađete uslugu ili proizvod koji upravo trebate! To može biti servis klima uređaja, adaptacija stana, izrada namještaja po mjeri ili drugo...

2. Drugi korak jest da nas kontaktirate kako bismo dogovorili sve detalje kao i sami termin kada će naš predstavnik doći odraditi dogovreni posao.

3. Treći i zadnji korak, opustite se i popijte kavu! Naši kvalificirani stručnjaci dolaze na dogovoreno mjesto, i obavljaju posao prema vašim zadanim uputama i željama.